Daan Vermeulen' s fondsenwervingspagina

by Daan Vermeulen for Stichting SamenScholen

Raised
 225
Target
 500

About my fundraiser

Kano4Kids 2014,

Daan verkoopt huid duur!
jep, de morphsuit gewonnen bij pandvinder.nl is mijn outfit voor de sponsorrace, en wat is nu een sponsorrace zonder strakke pakken met reclame teksten erop!

Dus sponsor mijn inzet voor stichting samenscholen en claim je strakkepak-plek en zet jou tekst erop!!!

doneer met de knop hieronder, en geef je boodschap of tekst mee, ik zorg dat ik zaterdag aan de start sta met jou tekst op mijn lichaam!!

News (1)

  • Daan verkoopt huid duur! jep, de morphsuit gewonnen bij pandvinder.nl is mijn outfit voor de sponsorrace, en wat is nu een sponsorrace zonder strakke pakken met reclame teksten erop! Dus sponsor mijn inzet voor stichting samenscholen en claim je strakkepak-plek en zet jou tekst erop!!! doneer met de knop hieronder, en geef je boodschap of tekst mee, ik zorg dat ik zaterdag aan de start sta met jou tekst op mijn lichaam!!

    Daan Vermeulen - 6/26/14

  • -

Donations ()

Make the first
Stichting SamenScholen
Stichting SamenScholen bouwt scholen in Nicaragua waardoor jaarlijks 150 kinderen toegang krijgen tot onderwijs. Ook geven wij training aan lokale basisschool docenten. Ieder jaar vertrekken Nederlandse vrijwilligers naar Nicaragua om samen met de lokale bevolking onze onderwijs projecten tot een succes te maken.