Els Schuurman-Harms' s fondsenwervingspagina

by Els Schuurman-Harms for Stichting SamenScholen

Raised
 367

About my fundraiser

Kano4Kids 2014,


Op bijgevoegde foto zie je mij rustig zitten in een kano op een fraai binnenwatertje hier in Nederland, de foto is gedateerd op 2000. Hoe anders verliep het kanoën in 1998 op de Ardêche. Mathijs zat voorin bij mij in de kano en de tocht liep niet helemaal vlekkeloos. We kwamen niet al te best vooruit en een gegeven moment zie ik Mathijs plat op zijn rug in de kano liggen. Het volgende moment schuren we op een rots en blijven met kano en al op de rots liggen. Mijn vraag aan Mathijs waarom hij in hemelsnaam ging liggen, werd beantwoord met "ik zag de rots op ons af komen en wilde niet gelanceerd worden". Tja, dat belooft wat te worden op 28 juni a.s. Gelukkig zijn er geen rotspartijen, wel sluisjes waar je doorheen moet varen.

Graag wil ik weer de ervaring van 2000 beleven door een rustige kanotocht te maken. De gelegenheid hiertoe wordt geboden door een tocht van 24 km te maken langs hollandse velden en akkerlanden. Dit ga ik doen voor de StichtingSamenScholen, zij doen goed werk en ik heb besloten om voor hen geld in te zamelen d.m.v. deze kanotocht.


Ik zou het erg waarderen als jullie me zouden willen helpen door een donatie te doen en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie, elke euro telt!

Als iemand zelf mee wil kanoën en geld wil inzamelen kan dat ook. Maak met behulp van onderstaande link een pagina aan op Alvarum en ga zelf op zoek naar sponsors. Bij 150 euro krijg je een startbewijs.


http://kano4kids2014.alvarum.com

Hartelijk dank voor je hulp!

Els
News (5)

  • De kanotocht is volbracht, het was een mooie tocht met verrassende momenten. Moe maar voldaan kunnen we allemaal terug kijken op een geslaagde tocht.

    Els Schuurman-Harms - 6/30/14

  • -

  • See more

Donations ()

Make the first
Stichting SamenScholen
Stichting SamenScholen bouwt scholen in Nicaragua waardoor jaarlijks 150 kinderen toegang krijgen tot onderwijs. Ook geven wij training aan lokale basisschool docenten. Ieder jaar vertrekken Nederlandse vrijwilligers naar Nicaragua om samen met de lokale bevolking onze onderwijs projecten tot een succes te maken.