Jasper Kleinveld' s fondsenwervingspagina

by Jesse Kleinveld for Stichting SamenScholen

Raised
 150
Target
 150

About my fundraiser

Kano4Kids 2014,

Mijn schoonzus is directeur van de Stichting SamenScholen. Ze doen heel goed werk en zetten zich in om het onderwijs aan de oostkust van Nicaragua te verbeteren. Hierbij beginnen ze bij de basis: het faciliteren van constructief sterke scholen. Ze streven naar het bouwen van één basisschool per jaar waarbij jaarlijks gemiddeld 150 kinderen toegang krijgen tot onderwijs. Sinds afgelopen jaar richten ze zich ook op inhoudelijke onderwijsverbeteringen. 

Om fondsen te werven hebben ze een kanotocht georganiseerd en om daaraan mee te kunnen doen is het de bedoeling dat ik samen met mijn broer een bedrag van € 150,- bij elkaar sprokkel.

Daarnaast moeten we ook onze zonen ondersteunen om als eerste over de streep te komen. Zij hebben er voor gekozen samen op te trekken in de fondsenwerving (ze denken zonder ons meer geld op te halen .... nou ... dat zullen we nog eens zien) maar hebben ons als beste stuurlui  IN DE BOOT nodig!!

Wij zouden het BIJZONDER waarderen als je ons zou kunnen helpen deze toch mogelijk te maken door een donatie te doen voor Stichting SamenScholen en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.

Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Hartelijk dank voor uw hulp!

Sanne en Jasper Kleinveld PS: Sanne heeft beloofd voor elke donateur achteraf een speciale foto toe te sturen !!

News (0)

Donations ()

Make the first
Stichting SamenScholen
Stichting SamenScholen bouwt scholen in Nicaragua waardoor jaarlijks 150 kinderen toegang krijgen tot onderwijs. Ook geven wij training aan lokale basisschool docenten. Ieder jaar vertrekken Nederlandse vrijwilligers naar Nicaragua om samen met de lokale bevolking onze onderwijs projecten tot een succes te maken.