Karlijn van den Steenhoven' s fondsenwervingspagina

by Karlijn van den Steenhoven for Stichting SamenScholen

Raised
 265
Target
 500

About my fundraiser

Kano4Kids 2014,

Nieuwe ronde, nieuwe kansen !

Ook dit jaar wordt er weer geld ingezameld voor de scholingsprojecten in Nicaragua. Een fantastisch initiatief van Stichting Samenscholen. Vanuit de HU werken wij al een aantal jaar samen met de stichting. Ik heb met eigen ogen kunnen zien dat Stichting SamenScholen enorm goed werk verricht. Daarom heb ik besloten om hun ook dit jaar weer te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.

Helaas heb ik vorig jaar zelf niet letterlijk mee kunnen roeien door een gebroken sleutelbeen, maar heb ik gelukkig wel een financiële bijdrage kunnen leveren. Dit jaar is het anders en zal ik echt aan de slag moeten gaan. Help je mij mee?!

Je kunt een donatie doen voor Stichting SamenScholen en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie ;-)
Alvast hartelijk dank voor je hulp!

Lieve groet Karlijn

Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

News (0)

Donations ()

Make the first
Stichting SamenScholen
Stichting SamenScholen bouwt scholen in Nicaragua waardoor jaarlijks 150 kinderen toegang krijgen tot onderwijs. Ook geven wij training aan lokale basisschool docenten. Ieder jaar vertrekken Nederlandse vrijwilligers naar Nicaragua om samen met de lokale bevolking onze onderwijs projecten tot een succes te maken.