Marloes Schuurman' s fondsenwervingspagina

by Marloes Schuurman for Stichting SamenScholen

Raised
 290
Target
 350

About my fundraiser

Kano4Kids 2014,

Ik vind dat Stichting SamenScholen heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.
Ik zou het heel erg waarderen als jullie me zouden kunnen helpen door een donatie te doen voor Stichting SamenScholen en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor jullie hulp!
Marloes Schuurman

News (2)

  • Het is bijna zo ver... Aanstaande zaterdag ga ik 24 km kanoën! Iedereen heel erg bedankt voor jullie bijdragen. Ik ben heel erg blij met het geld wat ik (tot nu toe) heb opgehaald. Als dank trakteer ik jullie op een mooie foto die mama heeft bewerkt. Je ziet mij met papa kanoën op de Middellandse Zee, ik denk zo'n tien jaar geleden. Hopelijk slaan we zaterdag niet om, het water zal hier vast een stuk kouder zijn... ;)

    Marloes Schuurman - 6/23/14

  • -

  • See more

Donations ()

Make the first
Stichting SamenScholen
Stichting SamenScholen bouwt scholen in Nicaragua waardoor jaarlijks 150 kinderen toegang krijgen tot onderwijs. Ook geven wij training aan lokale basisschool docenten. Ieder jaar vertrekken Nederlandse vrijwilligers naar Nicaragua om samen met de lokale bevolking onze onderwijs projecten tot een succes te maken.