Willem Jan Schuurman' s fondsenwervingspagina

by Willem Jan Schuurman for Stichting SamenScholen

Raised
 490

About my fundraiser

Kano4Kids 2014,

Lieve mensen,

Binnenkort doe ik mee aan een kanotocht om geld in te zamelen voor het goede doel, namelijk Stichting SamenScholen. Het doel van deze stichting is om onderwijs aan de oostkust van Nicaragua te verbeteren. Dit deel van het land is in vergelijking met de omringende regio’s sociaal en economisch sterk achtergebleven. Mede door de beperkte onderwijsvoorzieningen heerst er grote armoede. Om de bevolking uit deze regio een kans te geven om zich te ontwikkelen en aan de armoede te ontsnappen, is dus scholing nodig. Stichting SamenScholen probeert dit probleem aan de hand van hun projecten aan te pakken. Zo bouwen ze er onder andere orkaanbestendige scholen. Het streven is om per jaar één basisschool te bouwen waarbij jaarlijks gemiddeld 150 kinderen toegang krijgen tot onderwijs.

Om geld in te zamelen voor projecten, organiseert de stichting verschillende acties. Op 28 juni doe ik dus mee aan de kanotocht van 24 kilometer ‘Kano4Kids’ om geld in te zamelen dat gebruikt zal worden om extra lokalen te bouwen voor het volgende project. Deelnemers moeten zoveel mogelijk geld bij elkaar zien te krijgen met behulp van sponsors. 

Doneren kan door op de volgende link te klikken en een bedrag over te maken:

http://kano4kids2014.alvarum.com/willemjanschuurman

Ik zou het erg fijn vinden als jullie me zouden willen helpen door een donatie te doen en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie, elke euro telt!
Als iemand zelf mee wil kanoën en geld wil inzamelen kan dat ook. Maak met behulp van onderstaande link een pagina aan op Alvarum en ga zelf op zoek naar sponsors. Bij 150 euro krijg je een startbewijs.

http://kano4kids2014.alvarum.com

Alvast bedankt.

Willem Jan
PS Voor meer informatie over de stichting, kijk op: http://www.stichtingsamenscholen.org/

News (0)

Donations ()

Make the first
Stichting SamenScholen
Stichting SamenScholen bouwt scholen in Nicaragua waardoor jaarlijks 150 kinderen toegang krijgen tot onderwijs. Ook geven wij training aan lokale basisschool docenten. Ieder jaar vertrekken Nederlandse vrijwilligers naar Nicaragua om samen met de lokale bevolking onze onderwijs projecten tot een succes te maken.